Doorgaan naar hoofdcontent

Barbara Jonk als zzp doktersassistenten in Arts en Auto

 
Barbara Jonk als zzp doktersassistenten in Arts en Auto
Zzp doktersassistent en lid van de NVDA-Ledenraad Barbara Jonk werkte mee aan een item in Arts en Auto over doktersassistenten als zzp'ers.


Storing op SBV-Z diensten
12-03-2022 | 04:58 Beste SBV-Z gebruiker, Vanwege een technische storing ondervindt u mogelijk problemen met de diensten van SBV-Z. De oorzaak van ...


Onderzoek & Innovatie – Help, word ik een digitale dokter?
Dag Fenna, anders dan verwacht ben ik gestart met een promotieonderzoek na het behalen van mijn artsenbul. Wat ik eigenlijk had beoogd te doen, was het starten van mijn eigen onderneming in de eerste lijn. Als jonge ondernemer in de zorg had ik een visie over hoe die eerste lijn anders ingericht kon worden en dat wilde ik laten zien. Het bericht Onderzoek & Innovatie – Help, word ik...


Veelgestelde vragen situatie Oekraïne centraal geordend


Storing op SBV-Z diensten update
12-03-2022 | 08:49 Beste SBV-Z gebruiker, De storing met de BSN-diensten is opgelost. De BSN-diensten van de SBV-Z zijn weer beschikbaar. Excuses ...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.