Doorgaan naar hoofdcontent

4Dental Tandtechniek: Sterk in tandtechnisch werk

 
4Dental Tandtechniek: Sterk in tandtechnisch werk
4Dental Tandtechniek, dé partner in tandtechniek! 4Dental is één van de grote tandtechnische ondernemingen in Nederland en heeft 45+ tandtechnische vestigingen, verspreid over heel Nederland. Door de geografische spreiding staat 4Dental letterlijk en figuurlijk dichtbij haar klanten. Naast het Nederlandse techniekwerk bieden wij een voordelig alternatief uit Thailand.


Commissiebrief inzake Verzoek om een feitenrelaas over de rol van de minister van VWS bij het sluiten van de mondkapjesdeal
Minister Helder (VWS) stuurt de Tweede Kamer Commissiebrief inzake Verzoek om een feitenrelaas over de rol van de minister van VWS bij het sluiten van de mondkapjesdeal


ARCHEON, FSN-FSCA-2022-N°01, EOlife®, EOlife® Premium Pack
The conversion to SLM does not consider the expansion of the gas at room temperature and the atmospheric pressure to adjust the density of the gas. The conversion difference in question results in an underestimation of the volume of air/oxygen insufflated to the patient.


Experiment 'Ziekenhuis op Wielen' gestart onder de beleidsregel Innovatie van de NZa


Met röntgenfoto's een betere diagnose?
Columnist Marijke Westerduin geeft studenten in Guinee les over de interpretatie van bitewing-opnamen. Ze vraagt zich of hoe essentieel röntgeninformatie is, en of een te grote focus hierop leidt tot het buitensluiten van bepaalde patiënten in West-Afrika.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.