Doorgaan naar hoofdcontent

Prestatie voor corona-meerkosten in 2022 verlengd

 
Prestatie voor corona-meerkosten in 2022 verlengd
De NZa heeft de prestatie voor corona-meerkosten in de curatieve en forensische zorg met een jaar verlengd. Hierdoor hebben zorgaanbieders ook in 2022 een betaaltitel om corona-gerelateerde meerkosten in rekening te brengen.


Bijzonder kunstproject SCHUNCK en Mondriaan in de Week van de psychiatrie
Tijdens de Week van de Psychiatrie wordt er bij Mondriaan in Heerlen gewerkt aan het project: 'David Bade tekent Heerlen onder de tafel'. Vanuit de bijzondere ontmoetingen en verhalen die Bade op deze locatie hoopt te vinden, gaat hij onder de neus van het publiek aan de slag met nieuw werk voor de Heerlense kunstcollectie van SCHUNCK. De kunstenaar en SCHUNCK willen het project: 'David Bade...


Grote belangstelling Innovatiecafé Patiëntparticipatie bij zorginnovatie
Het eerste Innovatiecafé in 2022 trok op 3 februari bijna 140 online deelnemers. Twee plenaire sprekers behandelden aspecten van patiëntparticipatie bij innovaties in de zorg. Daarna werd tijdens een drietal ronde tafels op details van het thema ingezoomd en was er gelegenheid voor vragen en discussie.


Verplichte marktwaardering van zorgvastgoed
Marktwaardering zorgvastgoed De Nederlandse Bank (DNB) heeft recent besloten dat uiterlijk 1 juli 2022 al het bancair gefinancierde zorgvastgoed op [...] Lees verder...


Herhaling: vul jij ook de vragenlijst 'Samen werken aan infectiepreventie' in?
Eerder vroegen wij je de vragenlijst 'Samen werken aan infectiepreventie' in te vullen. Hierbij een herinnering dat de vragenlijst nog tot 24 februari ingevuld kan worden.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.