Doorgaan naar hoofdcontent

Meting IVRPH-indicatoren 2020

 
Meting IVRPH-indicatoren 2020
Tabellenset bij Meting IVRPH-indicatoren 2020


De Bibliotheek
Nieuwe boeken over, door of voor de ggz Meerdere malen per week krijgen wij proefexemplaren, mails en telefoontjes over nieuw verschenen boeken. Onze recensent Johan Atsma kan er maar één per maand recenseren. Daarom geven we voortaan maandelijks in De Bibliotheek een overzicht van wat er zoal binnenkomt.(onderstaande teksten zijn van de uitgevers of schrijvers). Pijn aan de...


Nieuw consortium dementie in de maak
Alzheimer Nederland en Health~Holland zijn voornemens om een nieuwe samenwerkingsvorm (een consortium) omtrent dementie op te richten. Beide partijen plannen om ieder drie miljoen in het project te investeren. Doel: een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie ofwel mee doen en ertoe doen. Het bericht Nieuw consortium dementie in de maak verscheen eerst op ICT&health.


Vernieuwend verantwoorden, de positieve effecten
Verantwoorden over wat je doet op een manier die aansluit bij de manier van werken. Vijf zorginstanties binnen de gehandicaptenzorg hebben gezamenlijk stappen gezet om dit daadwerkelijk te realiseren.


Patiëntwaarderingsonderzoek
Patiënten die in maart '22 ambulancezorg hebben ontvangen, kunnen in mei en juni '22 worden gevraagd om deel te nemen aan een onderzoek om de ambulancezorg te verbeteren.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.