Doorgaan naar hoofdcontent

beantwoording Kamervragen over het voornemen om het kindhartcentrum in Groningen te sluiten

 
beantwoording Kamervragen over het voornemen om het kindhartcentrum in Groningen te sluiten
Minister Kuipers (VWS) beantwoordt kamervragen het Kamerlid Van Haga (Van Haga Groep) over het voornemen om het kindhartcentrum in Groningen te sluiten (2021Z24291)


Antwoorden op Kamervragen over de Kamerbrief van 20 december 2021 'Toekomstige organisatie van zorg voor patiƫnten met aangeboren hartafwijkingen'
Minister Kuipers (VWS) geeft antwoord op vragen van de leden Van der Plas (BBB) en Pouw-Verweij (JA21) over de Kamerbrief van 20 december 2021 'Toekomstige organisatie van zorg voor patiƫnten met aangeboren hartafwijkingen'


Beantwoording Kamervragen over mogelijke belangenverstrengeling bij de sluiting van de kinderhartchirurgie in Groningen
Minister Kuipers (VWS) beantwoordt Kamervragen van het lid Agema (PVV) over mogelijke belangenverstrengeling bij de sluiting van de kinderhartchirurgie in Groningen. (2022Z00465)


Kamerbrief over beantwoording verzoek commissie aangaande vijfde verlenging Tijdelijke wet maatregelen covid-19
Minister Kuipers (VWS) stuurt de Tweede Kamer antwoorden op het verzoek aangaande vijfde verlenging Tijdelijke wet maatregelen covid-19 toe.De Eerste Kamer heeft hiervan een afschrift gekregen.


Kankeroperaties weg uit ziekenhuizen die volumenorm niet halen
ZN heeft afgeraden om bepaalde kankeroperaties bij een aantal ziekenhuizen voor 2022 in te kopen. De koepel van zorgverzekeraars deed omdat de ziekenhuizen in 2020 de volumenormen voor deze behandelingen niet haalden. In de meeste gevallen betekent dit dat de zorg verdwijnt uit het ziekenhuis. Dit blijkt uit het meest recente factsheet van data-analist Kompas in Zorg.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.