Doorgaan naar hoofdcontent

Amigo! komt met handvatten verwijsbericht voor huisarts

 
Amigo! komt met handvatten verwijsbericht voor huisarts
Amigo!, het kennisplatform van Nictiz, bevat nu ook handvatten voor de stappen benodigd voor de implementatie van het verwijsbericht van meldkamer en SEH naar huisarts en huisartsenpost. Met het in 2021 geïntroduceerde Amigo! wil Nictiz zorgaanbieders ondersteunen bij het realiseren van digitale informatie-uitwisseling. Het bericht Amigo! komt met handvatten verwijsbericht voor huisarts...


Begin maart besluit over booster jongeren
Als het Europees Medicijn Agentschap begin maart de booster goedkeurt voor jongeren van 12 tot 18 jaar, kunnen ze die halen.


Samen werken aan een beter thuis – zo doen we dat
Wonen


Nieuwe luister- en deelsessies voor ouders in 2021. Meld je aan!
8 en 10 juni van 20.00-21.30 uur is de eerstvolgende sessie. Het thema is: Gevoelens delen die je met alleen met lotgenoten kunt delen.


Rol van ouders bij het voorkomen van ingrijpende jeugdervaringen
Kinderen die te maken hebben (gehad) met ingrijpende gebeurtenissen, kunnen daar hun hele leven negatieve gevolgen van ondervinden. Hoe kunnen we zorgen voor een generatie die vrij is van ingrijpende jeugdervaringen? Een informatieve infographic geeft inzicht. Het bericht Rol van ouders bij het voorkomen van ingrijpende jeugdervaringen verscheen eerst op Jeugdartsen Nederland.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.