Doorgaan naar hoofdcontent

179 COVID-patiënten op de IC, 1.303 in de kliniek

 
179 COVID-patiënten op de IC, 1.303 in de kliniek
Het totaal aantal opgenomen COVID-patiënten in Nederland bedraagt 1.482, dat zijn er 11 meer dan gisteren. Daarvan liggen er 179 op de IC. Dat zijn er 3 meer dan gisteren. Van de COVID-patiënten liggen er 1.303 in de kliniek, 8 meer dan gisteren.  Nieuwe opnames Vandaag zijn er 163 nieuwe COVID-patiënten opgenomen in de Nederlandse ziekenhuizen, 45 minder dan gisteren. Van de nieuwe...


Meer voldoening uit je werk als Farmabuddy


Eerstelijns zorg verontrust door opleggen nutteloze extra administratie
Eerstelijns zorg verontrust door opleggen nutteloze extra administratie Het onverwachte besluit van minister De Jonge van VWS om de regeling Jaarverantwoordi...


Mijn Valentijn!
Valentijnsdag is eigenlijk de dag voor je geheime liefde, maar de NVDA komt er openlijk voor uit: we houden van ons beroep en onze doktersassistenten!


Woef!
Niki Stoker: baasje, hond en afscheid Mijn allereerste woordje, heel veel jaren geleden, het lijkt wel een eeuw, was 'Hondje'. Nog ver voordat ik mamma of pappa kon zeggen. Ik geloof dat ik nog in de wieg lag te stinken, ik weet het niet meer zo precies. Tijdens de volgende zes jaar beschikte ik over steeds meer vocabulaire om mijn wens te nuanceren. Dat dreef mijn ouders tot grote wanhoop....


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.