Doorgaan naar hoofdcontent

Waterpokkenparty organiseren voor je peuter: slim of riskant?

 
Waterpokkenparty organiseren voor je peuter: slim of riskant?
Je kind onder het mom van 'dan is het maar achter de rug' laten spelen met een vriendje dat de waterpokken heeft. Slimme strategie, of ga je als ouder dan wel erg roekeloos om met de gezondheid van je kind?


Bemiddelingsroute bij geschillen over verhoging looncomponent tarieven sociaal domein


Studenten vaker suïcidaal sinds scherpe coronamaatregelen
23 januari 2022 –  Het aantal suïcides onder jongeren tot 30 jaar is in 2021 gestegen met 15%, blijkt uit onderzoek in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Volgens de nieuwe minister van het departement, Ernst Kuipers, hebben de lockdowns en verscherpte coronamaatregelen een negatieve invloed op het mentale welzijn onder deze... Lees verder... Het bericht...


Topman Pfizer prefereert jaarlijkse vaccinatie boven boosteren
Albert Bourla, de topman van het farmaceutische bedrijf Pfizer Inc, heeft zaterdag gezegd dat jaarlijks inenten tegen covid-19 de voorkeur geniet boven het frequenter geven van een boosterprik in de strijd tegen de coronapandemie. VWS heeft alvast vaccins besteld, maar nog ruimte voor de switch.


Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie
Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie bundelt een schat aan informatie voor voor professionals, ouders & jongeren, gemeenten, scholen. Het bericht Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie verscheen eerst op Jeugdartsen Nederland.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.