Doorgaan naar hoofdcontent

Promotie: Kalk in hartvaten opsporen met AI

 
Promotie: Kalk in hartvaten opsporen met AI
Op 17 januari 2022 verdedigt promovendus Daan van den Oever (1989) zijn proefschrift over geautomatiseerd opsporen van kalk in hartvaten. Hart- en vaatziekten (HVZ) komen in Europa veel voor en […]


Column: Veerkracht
Aan de start van wat weer een uitdagend en weerbarstig jaar belooft te worden komt het woord veerkracht al snel naar boven. In deze column vertelt Hanneke Visser over wat het woord voor haar betekent. HALLO, ik zeg toch goedemorgen?! Veerkracht. Het was voor mij een jeukwoord. Ik zag een sportschool voor me, met allemaal […] Het bericht Column: Veerkracht verscheen eerst op NIP.


Aanwijzing Tamaja Okolo Zorg
De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft thuiszorgorganisatie Tamaja Okolo Zorg (TOZ) een aanwijzing gegeven. De zorg voldoet niet aan de normen voor goede zorg. TOZ moet op korte termijn (variërend van één tot drie maanden) voldoen aan de normen voor veilige en goede zorg.


GGD krijgt hulp bij testen van organisator Testen voor Toegang
De GGD'en gaan waar nodig hulp krijgen bij het testen op corona van Stichting Open Nederland (SON), zo laat een woordvoerder van die organisatie weten. Eerder was al aangekondigd dat de organisator van het Testen voor Toegang in gesprek was met de GGD over eventuele hulp.


Intuitive Surgical ISIFA2021-08-R - da Vinci Xi and X 12-8 mm Cannula Reducer
Het doel van deze brief is om u te informeren dat Intuitive op de hoogte is gebracht dat de kans bestaat dat de metalen tip op het da Vinci Xi en X 12-8 mm canuleverloopstuk (PN 470381-11) losraakt van de plastic schacht van het canuleverloopstuk.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.