Doorgaan naar hoofdcontent

Kijk hier de online bijeenkomst kinderwens of zwangerschap en corona-vaccinatie terug

 
Kijk hier de online bijeenkomst kinderwens of zwangerschap en corona-vaccinatie terug
Bij zwangere vrouwen en vrouwen met een kinderwens bestaat veel onzekerheid over de gevolgen van een corona-vaccinatie. Door alle berichten is het moeilijk om te bepalen wat de juiste keuze is. Het Ikazia Ziekenhuis organiseerde daarom een webinar over kinderwens of zwangerschap en corona-vaccinatie.


Poll: Moeten FFP2- en medisch mondneusmaskers verplicht worden in openbare ruimtes?
Steeds meer ziekenhuizen verplichten bezoekers om een medisch mondneusmasker te dragen en in andere Europese landen wordt het gebruik van een FFP2-mondmasker al verplicht gesteld. Sommige epidemiologen benadrukken de voordelen van vooral de FFP2-mondneusmaskers bij de nieuwe omikronvariant van het coronavirus.


Philips 2021-IGT-BST-014 - MultiDiagnost Eleva IITV en FD
Philips heeft ontdekt dat bij de MD-Eleva-systemen met softwareversies R6.1.1sp2 en R6.1.2. twee softwaresleutels af en toe niet volledig worden geladen tijdens het opstarten van het systeem.


Philips 2021-IGT-PUN-011 - Zenition 50, Zenition 70 & Veradius Unity
De draadloze voetschakelaar is een optie voor Philips Zenition 50-, Zenition 70- en Veradius Unitysystemen om live fluoroscopie en opnamen vrij te geven. Philips heeft ontdekt dat de draadloze voetschakelaar mogelijk plotseling niet meer reageert als gevolgvan een firmwareprobleem wanneer een aantal omgevingsomstandigheden zich tegelijk voordoen, zoals een EMC-storing en de aanwezigheid van...


Nieuwjaarstoespraak burgemeester Bovens
Beste EnschedeĆ«rs, Eigenlijk zou ik nu voor de eerste keer als uw waarnemend burgemeester in een overvolle Burgerzaal van het Stadhuis van Enschede staan met elkaar 'handen en kussen gevende' mensen…


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.