Doorgaan naar hoofdcontent

Dr Tedros on the COVID-19 Omicron variant

 
Dr Tedros on the COVID-19 Omicron variant


Platform Vakmanschap: jeugdartsen welkom!
Profiteer van de inzichten, deel je dilemma's en werk samen met anderen. Zo kunnen we echt van en met elkaar leren. Het bericht Platform Vakmanschap: jeugdartsen welkom! verscheen eerst op Jeugdartsen Nederland.


Dit zijn de taken van Kuipers, Helder en Van Ooijen in Rutte-IV
Mark Rutte heeft zondag de exacte taakverdeling bekendgemaakt binnen zijn nieuwe kabinet Rutte-IV. Na de bordesscène gaat dit kabinet maandag van start. Het ministerie van VWS krijgt de ministers Ernst Kuipers (cure) en Conny Helder (care) en als staatssecretaris Maarten van Ooijen (Jeugd en Preventie).


ZorGEN voor het kwetsbare brein: inaugurele rede
Op vrijdag 14 januari 2022 om 15.45 uur precies zal professor Tjitske Kleefstra haar inaugurele rede 'ZorGEN voor het kwetsbare brein' uitspreken. Kleefstra is hoogleraar aan de Radboud Universiteit / Faculteit der Medische Wetenschappen vanwege het Vincent van Gogh Centrum voor Neuropsychiatrie met de leeropdracht Klinische genetica en psychopathologie van zeldzame syndromen. Haar rede kan...


BLS en kinderreanimatie
Tijdens deze avond gaan we in op: • PBLS: Theoretische kaders en algoritme • PBLS: Praktische training, inclusief AED Deze avond is onderdeel van de Avondcyclus Jeugdgezondheidszorg Kinderen van A t/m Z van het Radboudumc Accreditatie ABSG is aangevraagd Meer informatie en inschrijven: Radboudumc Het bericht BLS en kinderreanimatie verscheen eerst op Jeugdartsen Nederland.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.