Doorgaan naar hoofdcontent

Continuïteit medisch-generalistische ouderenzorg

 
Continuïteit medisch-generalistische ouderenzorg
VVT-instellingen kunnen de capaciteitsproblemen in de medisch-generalistische zorg voor kwetsbare cliëntgroepen tegengaan door regionaal samen te werken. Veelbelovende initiatieven zijn triage en taakherschikking, aldus onderzoekers van Erasmus School of Health Policy & Management.


Een online behandeling: van proberen naar willen
'Uit onderzoek blijkt dat cliënten een online behandeling aanraden met een 8,7!' - Annemiek van DIjke vertelt over de positieve resultaten van een... Lees verder


Richtlijn en stappenplan brengt hulp aan mensen die zorg mijden dichterbij
Veel verpleegkundigen en verzorgenden krijgen te maken met cliënten die geen zorg willen maar het wel nodig hebben. Hoe ga je daarmee om? En hoe krijg je überhaupt...


Duurzame tips om energie te besparen
De prijzen van elektriciteit en gas zijn wereldwijd enorm opgelopen en stijgen nog steeds. Net als alle verbruikers zult u in 2022 merken dat de rekening van de energieleverancier hoger uit kan vallen. We verwijzen u graag naar duurzame tips en maatregelen uit het e-boek 'De Groene Huisartsenpraktijk' waarmee u uw energieverbruik kunt verminderen.


Athanasios Maras vanaf 1 september geneesheer-directeur ARQ Centrum'45
Dr. Athanasios Maras (1963) volgt per 1 september a.s. Ruud Jongedijk op als geneesheer-directeur/directeur behandelzaken van ARQ Centrum'45 en ARQ Diagnostisch Centrum, waar hij samen met Eddy Sas de directie vormt.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.