Doorgaan naar hoofdcontent

Huisarts die physician assistant euthanatica liet toedienen niet vervolgd

 
Huisarts die physician assistant euthanatica liet toedienen niet vervolgd


In gesprek met nieuwe collega Melissa Gadellaa uit team Utrecht
Wie ben je en hoe ben je bij Plushome terecht gekomen?   Ik ben Melissa Gadellaa en ben 26 jaar. Ik woon met mijn vriend in het centrum van Utrecht. Ik heb hiervoor als ambulant begeleider gewerkt bij een andere organisatie. Ik merkte dat ik het werk erg leuk vond, maar dat deze organisatie niet [...] Het bericht In gesprek met nieuwe collega Melissa Gadellaa uit team Utrecht verscheen eerst op...


Webinar preconceptiezorg terugkijken
Op dinsdag 7 december sprak Marlies Buurman (CPZ) met Chris Trompert (huisarts), Erna Kerkhof (verloskundige) en Annemarie Mulders (gynaecoloog) over…


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.