Doorgaan naar hoofdcontent

Meld je aan voor het MIND ggz-panel

 
Meld je aan voor het MIND ggz-panel
4 november 2021 – Heb jij ervaring met de psychische klachten, zelf of als naaste? En heb je een mening over actuele zaken in de ggz? Schrijf je dan in voor het ggz-panel en help de zorg verbeteren! Jouw mening telt Doe mee aan ons panel en geef je mening over allerlei actuele onderwerpen, zoals... Lees verder... Het bericht Meld je aan voor het MIND ggz-panel verscheen eerst op .


RTL vindt bij onderzoek naar zorgbedrijven 93 dubieuze ggz-aanbieders
Criminelen kunnen veel te makkelijk over de rug van kwetsbare patiënten een handeltje in de zorg beginnen om er zelf rijk van te worden. Uit onderzoek van RTL Nieuws blijkt nu dat er ruim 560 dubieuze zorgaanbieders zijn waar een groot risico is op witwassen, fraude en andere vormen van criminaliteit. Experts reageren geschrokken: er moet veel strenger gecontroleerd worden.Van de 567...


ZGT Innovatie Challenge: Ontwikkelen HIAS (Hospital Identification Alarm System)
Het is bijna zover! Op 16 november vindt de tweede editie van de ZGT Innovatie Challenge plaats. Er zijn vier mooie ideeën die meedingen naar de Innovatievoucher en Publieksprijs die deze avond worden uitgereikt. Jij kan meebepalen wie er wint! Vandaag zie je het vierde -en laatste- idee.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.