Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit maart 3, 2023 tonen

Start valpoli Emmeloord: hoe een val te voorkomen

Start valpoli Emmeloord: hoe een val te voorkomen Op 16 maart is er een landelijke cao-actiedag in de zorg. Onze medewerkers van Antonius hebben ervoor gekozen om niet aan deze actiedag deel te nemen.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Hoofdpijn en duizeligheid bij mebeverine

Hoofdpijn en duizeligheid bij mebeverine Hoofdpijn en duizeligheid kunnen optreden bij gebruik van mebeverine. Deze bijwerkingen worden aan de bijsluiter van mebeverine toegevoegd. Mebeverine is een geneesmiddel voor prik...   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Human medicines European public assessment report (EPAR): Prezista, darunavir, HIV Infections, Date of authorisation:...

Human medicines European public assessment report (EPAR): Prezista, darunavir, HIV Infections, Date of authorisation: 11/02/2007, Revision: 54, Status: Authorised Human medicines European public assessment report (EPAR): Prezista, darunavir, HIV Infections, Date of authorisation: 11/02/2007, Revision: 54, Status: Authorised   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Magazine De Grote B: voor en door cliënten

Magazine De Grote B: voor en door cliënten Een magazine voor én door cliënten. Sinds januari 2023 bestaat binnen GGzE 'De Grote B'. Bedacht en uitgewerkt door ggz-agoog Minou en deelnemer Leon.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Overview of the implementation of COVID-19 vaccination strategies and deployment plans in the EU/EEA

Overview of the implementation of COVID-19 vaccination strategies and deployment plans in the EU/EEA This report provides an updated overview on the progress of national COVID-19 vaccination strategies and deployment in European Union/European Economic Area (EU/EEA) countries, including updates on overall vaccine uptake and uptake by target group and vaccination strategies and policies.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Boris van der Ham roept op tot integrale benadering lvb en psychische problemen

Boris van der Ham roept op tot integrale benadering lvb en psychische problemen 3 maart 2023 – VGN-voorzitter Boris van der Ham heeft op het congres Lvb en Psychiatrie het belang benadrukt van het loslaten van hokjes: 'We moeten integraal nadenken over hoe we mensen met een lvb en psychische problemen het beste kunnen helpen.' Groeiende problematiek In Nederland zijn er 140.000 mensen met een combinatie van lvb…   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Boektips – drie boeken door en voor de professional in de GGZ

Boektips – drie boeken door en voor de professional in de GGZ 3 maart 2023 – Als ggz-professional heb je met verschillende cliënten en hulpvragen te maken. Bij Uitgeverij SWP weten ze als geen ander hoe breed en divers de ggz is, en daarom brengen de uitgeverij ieder jaar tientallen boeken uit voor dit domein.Boeken voor professionals, geschreven door professionals. Hieronder een greep van deze boeken: Hoe swipe je een trauma…   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Zeg me waarom – nabestaanden over de impact van zelfdoding

Zeg me waarom – nabestaanden over de impact van zelfdoding 3 maart 2023 – Marjan Spelbrink (schrijfster) en Emilio Veendorp (beeldend kunstenaar) presenteren op vrijdag 24 maart in het Filmtheater de Fabriek in Zaandam hun boek over de gevolgen van zelfdoding voor nabestaanden. Als je kind uit het leven stapt of je partner, je broer, je zus, een goede vriend, gebeurt er veel met jezelf…   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Goede overleving voor amalgaamvervangende composietrestauraties na 15 jaar

Goede overleving voor amalgaamvervangende composietrestauraties na 15 jaar Groningse onderzoekers voerden een retrospectief onderzoek uit naar de 15-jaarsoverleving van uitgebreide composietrestauraties op vitale (pre)molaren. De onderzoekers stellen dat directe composiet ook voor uitgebreide defecten, zoals vervanging van oude amalgaamrestauraties, een goede behandeloptie is waarmee de 'restauratieve cyclus' van een gebitselement verlengd kan worden.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Geen oversterfte in februari

Geen oversterfte in februari In februari overleden ongeveer 14 duizend mensen, dit zijn er zo'n 100 meer dan verwacht. In alle weken van februari was er geen oversterfte.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .