Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit maart 2, 2023 tonen

Gratis online Proefcollege - Cursussen Laboratorium Management aan de HAN

Gratis online Proefcollege - Cursussen Laboratorium Management aan de HAN PROEFCOLLEGE LABORATORIUMMANAGEMENT Binnen het thema Laboratoriummanagement bieden wij twee trainingen: Kwaliteitszorg in het laboratorium en Praktisch leidinggeven in het laboratorium. Wil je kennismaken met 1 van deze 2 cursussen? Of beide? Volg dan het proefcollege! - Kwaliteitszorg in het laboratorium - Praktisch Leidinggeven in het Laboratorium Op woensdag 15 maart organiseren we een vrijblijvend online proefcollege van 20.00 uur tot 21.00 uur, waarin de docenten je vertellen wat je kunt verwachten van beide trainingen. Ook is er volop ruimte voor het stellen van je vragen. Het proefcollege vindt plaats via Microsoft Teams en is geheel kosteloos.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Een tegengif voor zelfstigma op de werkvloer

Een tegengif voor zelfstigma op de werkvloer 2 maart 2023 – Stigma speelt een belangrijke rol bij het uitsluiten van mensen met een psychische of verstandelijke kwetsbaarheid op de arbeidsmarkt. Zij worden gelabeld als 'anders' op basis van vooroordelen en stereotype beelden en worden vervolgens afgekeurd, uitgesloten en dus gediscrimineerd. Dit maakt het vinden en behouden van een baan voor hen steeds…   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

4 tips om kwetsbare zwangeren te helpen

4 tips om kwetsbare zwangeren te helpen Huiselijk geweld, psychische klachten of een verslaving, tienerzwangerschap of taalachterstand. Hoe kunnen zorgverleners hierbij helpen? Dat staat beschreven in...   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Pleidooi voor een integrale benadering van LVB en psychische problemen

Pleidooi voor een integrale benadering van LVB en psychische problemen Voorzitter van Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) Boris van der Ham heeft op het congres Lvb en Psychiatrie het belang benadrukt van het loslaten van hokjes: 'We moeten integraal nadenken over hoe we mensen met een lvb en psychische problemen het beste kunnen helpen.'Groeiende problematiekIn Nederland zijn er 140.000 mensen met een combinatie van lvb en psychische problemen, zoals trauma, psychose of verslaving. De verwachting is dat deze dubbelproblematiek de komende jaren alleen maar groter wordt, door de toenemende complexiteit van de samenleving. Het gevolg is dat er steeds meer mensen met een lvb buiten de samenleving komen te staan.Het congres...   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Op HPV Awareness Day zonder afspraak binnenlopen voor vaccinatie

Op HPV Awareness Day zonder afspraak binnenlopen voor vaccinatie Zaterdag 4 maart is het HPV Awareness Day. Het moment om stil te staan bij het Humaan papillomavirus (HPV) en de 6 soorten kanker die het kan veroorzaken. Zowel bij mannen als bij vrouwen. 02-03-2023 | 06:00   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Vacatureweek

Vacatureweek Deze week (maandag 27 februari t/m zaterdag 4 maart) houden wij een vacatureweek! Iedere dag lichten we één van onze vacatures uit. Enthousiast over één van onze vacatures of heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust, we komen graag met je in contact.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Patiëntenfederatie Nederland: 1 op de 6 gebruikers van medicijnen heeft daarover geen contact met zorgverlener

Patiëntenfederatie Nederland: 1 op de 6 gebruikers van medicijnen heeft daarover geen contact met zorgverlener Ongeveer 1 op de 6 permanente medicijngebruikers in Nederland heeft geen tot nauwelijks contact met een zorgverlener over dat medicijngebruik,... Het bericht Patiëntenfederatie Nederland: 1 op de 6 gebruikers van medicijnen heeft daarover geen contact met zorgverlener verscheen eerst op Optima Farma.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .