Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit februari 18, 2023 tonen

Nieuwe aanpak complexe jeugdhulp in Noord- en Midden-Limburg

Nieuwe aanpak complexe jeugdhulp in Noord- en Midden-Limburg "Eerst luisteren en dan samen de behandelroute bepalen" Vanaf 2023 bundelt de gemeente Gennep, samen met 13 andere gemeenten en 10 jeugdhulpaanbieders in Noord- en Midden-Limburg, de expertises om nog beter hulp op maat te bieden aan jeugdigen en gezinnen.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Hersenscan kan depressie niet vaststellen

Hersenscan kan depressie niet vaststellen Of iemand kampt met een depressie is op een hersenscan niet vast te stellen. Dat concluderen onderzoekers van het academische ziekenhuis Amsterdam UMC.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

KNMP steunt CBG-onderzoek naar status UAD-geneesmiddelen

KNMP steunt CBG-onderzoek naar status UAD-geneesmiddelen De KNMP steunt het onderzoek van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) naar de indelingsstatus van Uitsluitend Apotheek en... Het bericht KNMP steunt CBG-onderzoek naar status UAD-geneesmiddelen verscheen eerst op Optima Farma.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .