Doorgaan naar hoofdcontent

'Ik identificeer me niet met mijn problemen'

'Ik identificeer me niet met mijn problemen'
Femme Makkinje over haar boek 'De Onzichtbare Koers' "Het gaat redelijk goed, op sommige gebieden wat minder, maar in het algemeen gaat het goed want ik heb toch geruime tijd van crisissituatie naar crisissituatie geleefd en van opname naar opname. Daar ben ik nu wel uit…"Nog niet heel lang geleden zocht ik contact met Femme Makkinje om met haar in gesprek te gaan naar aanleiding van haar boek 'De Onzichtbare Koers' waarin ze naar eigen zeggen schrijft over het proces van het zoeken naar richting in het leven, ofwel over het vinden van je eigen 'koers'. Ze benadrukt dat primair deze...
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.