Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit november 16, 2022 tonen

Dol op Manuske

Dol op Manuske Dol op Manuske Als Blogger Debby tegen haar honden praat, moet ze altijd even denken aan Manuske. Hij was de dwergparkiet van een oud-bewoonster. "Hij maakte haar minder eenzaam,... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Column: Vaccineren werkt!

Column: Vaccineren werkt! Column: Vaccineren werkt! Deze week verscheen zeer belangrijk en positief nieuws over vaccineren. De COVID-19-vaccinaties hebben veel ziekenhuisopnames voorkomen, meldde het RIVM namelijk. Volgens een voorzichtige schatting van het RIVM gaat het om bijna 88.000 ziekenhuisopnames in ruim een jaar tijd. Over de hele periode dat het coronavirus ons in zijn greep houdt en de vaccinatierondes die over meerdere jaren zijn uitgevoerd, gaat het waarschijnlijk om nog meer opnames die met vaccineren zijn voorkomen. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Antwoorden op Kamervragen over boetes voor huisartsen die niet-toegestane medicijnen tegen Corona voorschreven

Antwoorden op Kamervragen over boetes voor huisartsen die niet-toegestane medicijnen tegen Corona voorschreven Antwoorden op Kamervragen over boetes voor huisartsen die niet-toegestane medicijnen tegen Corona voorschreven Minister Kuipers (VWS) geeft antwoord op vragen van het lid Van Haga (Groep Van Haga) over boetes voor huisartsen die niet-toegestane medicijnen tegen Corona voorschreven Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Maak kennis met SureSmile® Aligners

Maak kennis met SureSmile® Aligners Maak kennis met SureSmile® Aligners Door de diversiteit aan SureSmile-platformen kunt kiezen voor het platform dat het beste aansluit bij uw wensen. Naast aligners bieden wij ook digitale bracketbehandelingen aan. Met het SureSmile indirect bonding-systeem kiest u voor nog meer bondingprecisie en gebruiksgemak bij het plaatsen van uw eigen bracketsysteem Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .