Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit november 5, 2022 tonen

Orka aangespoeld, en dan?

Orka aangespoeld, en dan? Orka aangespoeld, en dan? Half oktober spoelde een orka aan bij het Zeeuwse Cadzand. Al een paar uur later kwam het karkas aan bij de Universiteit Utrecht voor onderzoek naar de doodsoorzaak. Daarna gingen maag en darmen naar Wageningen Marine Research en het skelet naar Naturalis. NEMO Kennislink volgde de dode orka van strand naar onderzoeker. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Kort zorgnieuws: Digitalisering bij Anna; Slimme celtherapie van de TU/e, en meer

Kort zorgnieuws: Digitalisering bij Anna; Slimme celtherapie van de TU/e, en meer Kort zorgnieuws: Digitalisering bij Anna; Slimme celtherapie van de TU/e, en meer Wekelijks ontvangt de redactie van ICT&health vele persberichten en nieuwsartikelen. Die zijn niet allemaal geschikt voor een volledig nieuwsbericht. Daarom zetten wij een aantal kleinere berichten bij elkaar in een wekelijks overzicht. De onderwerpen van de berichten in dit overzicht kunnen uiteenlopen, maar ze hebben allemaal betrekking op innovaties en de digitale ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Het bericht Kort zorgnieuws: Digitalisering bij Anna; Slimme celtherapie van de ... Wil je het l

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg!

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg! Hogeschool Rotterdam heeft een ggz-spreekuur met Indigo Na veel discussie heeft de Hogeschool Rotterdam met ingang van dit studiejaar een ggz-spreekuur:'De studententijd is een turbulente fase in je leven'. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .