Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

2Doc: ‘Er was lange tijd geen aandacht voor trauma en de impact ervan’

2Doc: 'Er was lange tijd geen aandacht voor trauma en de impact ervan' 2 maart 2024 – 2Doc.nl ging in gesprek met hoogleraar Eric Vermetten. Hij specialiseerde zich in de posttraumatische stressstoornis (PTSS), veteranenkwesties en veerkracht. Eric Vermetten is verbonden aan verschillende (internationale) onderzoeksgroe Lees verder » Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de  nieuwsbrief . 
Recente posts

Hoe onafhankelijk zijn we?

Hoe onafhankelijk zijn we? Weblogbericht | 01-03-2024 | Marina Eckenhausen Oef. Dat was een stevige uitspraak van het centraal tuchtcollege over ons. Die kwam in een zaak tegen een huisarts. We hadden een ... Lees verder » Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de  nieuwsbrief . 

‘Jongeren een label opplakken kan gevolgen hebben voor de ontwikkeling van hun persoonlijkheid’

'Jongeren een label opplakken kan gevolgen hebben voor de ontwikkeling van hun persoonlijkheid' 1 maart 2024 – Al tijdens haar studie ontwikkelingspsychologie aan de Rijksuniversiteit Utrecht had Nagila Koster een fascinatie voor de vraag 'hoe worden mensen wie ze zijn?' De zoektocht naar het antwoord bracht haar in de Topklas en tot haar onder Lees verder » Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de  nieuwsbrief . 

Hulp bij het gebruik van Sanacoach Hartfalen

Hulp bij het gebruik van Sanacoach Hartfalen In Laurentius gebruiken we de Sanacoach Hartfalen app, die patiënten met hartfalen helpt om de eigen gezondheidssituatie in de gaten te houden. Het doel van de app is bezoeken aan het ziekenhuis te verminderen en acute opnames van de patiënt te voork Lees verder » Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de  nieuwsbrief . 

Kamerbrief over Voorhangbrief patiëntengroepsgebonden afstemming van zorg en ondersteuning voor spec

Kamerbrief over Voorhangbrief patiëntengroepsgebonden afstemming van zorg en ondersteuning voor spec De Eerste Kamer heeft eenzelfde brief gekregen.Kamerbrief over Voorhangbrief patiëntengroepsgebonden afstemming van zorg en ondersteuning voor specifieke categorieën verzekerden Lees verder » Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de  nieuwsbrief .