Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

ECDC press conference - 28 December - World AIDS Day 2023

ECDC press conference - 28 December - World AIDS Day 2023 Lees verder » Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de  nieuwsbrief . 
Recente posts

NVvP najaarscongres vol hoogte punten

NVvP najaarscongres vol hoogte punten Met een volle zaal kijken we terug op een zeer geslaagd NVvP najaarscongres op vrijdag 24 november jl in het Gooiland te Hilversum, de noeming van... Lees meer Lees verder » Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de  nieuwsbrief . 

Antwoorden op Kamervragen over dagboekverslag van een patiënt

Antwoorden op Kamervragen over dagboekverslag van een patiënt Minister Kuipers (VWS) geeft antwoord op vragen over een dagboekverslag van een patiënt. De vragen zijn van het Kamerlid Van Houwelingen (FVD).Antwoorden op Kamervragen over dagboekverslag van een patiënt Lees verder » Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de  nieuwsbrief . 

Onregelmatige en snelle hartslag bij omega-3-vetzuren

Onregelmatige en snelle hartslag bij omega-3-vetzuren Patiënten met hart- en vaatziekten die omega-3-vetzuren gebruiken hebben een verhoogd risico op een onregelmatige en snelle hartslag. Daarvoor waarschuwt het College ter Beoordelin... Lees verder » Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de  nieuwsbrief .