Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit maart 15, 2023 tonen

Human medicines European public assessment report (EPAR): Comirnaty, tozinameran,riltozinameran and tozinameran,famto...

Human medicines European public assessment report (EPAR): Comirnaty, tozinameran,riltozinameran and tozinameran,famtozinameran and tozinameran,COVID-19 mRNA Vaccine (nucleoside modified), COVID-19 virus infection, Date of authorisation: 21/12/2020, Revis Human medicines European public assessment report (EPAR): Comirnaty, tozinameran,riltozinameran and tozinameran,famtozinameran and tozinameran,COVID-19 mRNA Vaccine (nucleoside modified), COVID-19 virus infection, Date of authorisation: 21/12/2020, Revision: 40, Status: Authorised   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

25 mei 2023 is de Dag van de Tandprotheticus: Kunstgebit? Tandprotheticus!

25 mei 2023 is de Dag van de Tandprotheticus: Kunstgebit? Tandprotheticus! Veel Nederlanders hebben een volledig of gedeeltelijk kunstgebit. Toch weten niet veel mensen dat degene die het beste deze zorg biedt de opleiding tot tandprotheticus heeft gevolgd. Met de Dag van de Tandprotheticus wil de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT) daar verandering in brengen.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Lammert Hoeve benoemd als bestuurslid

Lammert Hoeve benoemd als bestuurslid De Landelijke Ledenvergadering van de LHV heeft huisarts Lammert Hoeve benoemd als lid van het landelijk bestuur. Waarnemend voorzitter Aard Verdaasdonk: 'Wij zijn blij dat Lammert Hoeve ons per direct komt versterken. Hij is gericht op samenwerking, heeft de kernwaarden van de huisartsenzorg scherp op het netvlies en ervaring als huisarts-bestuurder.'   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Consultatie nieuwe subsidieregeling patiënten- en gehandicaptenorganisaties

Consultatie nieuwe subsidieregeling patiënten- en gehandicaptenorganisaties 15 maart 2023 – Per 1 januari 2024 start de nieuwe subsidieregeling voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties (2024 – 2028). Om de regeling zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de praktijk kan iedereen reageren op het VWS-voorstel van de subsidieregeling. Dit kan door de vragenlijst van de internetconsultatie te beantwoorden tot en met 4…   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Waarom een actuele perslijst jou aan publiciteit helpt

Waarom een actuele perslijst jou aan publiciteit helpt Een actuele perslijst is essentieel als je via persberichten de pers wilt bereiken. Wanneer de perslijst relevante gegevens bevat, dan wordt het een waardevol instrument om warme relaties met journalisten en redacties op te bouwen. En natuurlijk om free publicity te genereren. Voor alle duidelijkheid, perslijsten zijn een onderdeel van het geheel om publiciteit te krijgen. De inhoud van het… lees meer → Het bericht Waarom een actuele perslijst jou aan publiciteit helpt verscheen eerst op de Digitale Herrieschopper .   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Signalenkaart eetstoornissen voor huisartsen

Signalenkaart eetstoornissen voor huisartsen Om huisartsen te ondersteunen bij het signaleren van een eetstoornis heeft Stichting Kiem samen met K-EET, PsyQ en individuele experts, de signalenkaart eetstoornissen ontwikkeld. Ook voor diëtisten en andere zorgprofessionals is de signalenkaart een handige tool. De kaart is digitaal beschikbaar en geeft een duidelijk beeld van symptomen die horen bij de meest voorkomende eetstoornissen. [...] The post Signalenkaart eetstoornissen voor huisartsen appeared first on Nieuws voor diëtisten.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Inpeco SA, FSCA - FLX - 202303

Inpeco SA, FSCA - FLX - 202303 The firmware of the modules listed above has the potential to mis-associate sample IDs leading to incorrect results or delayed results. The event may happen only if all the following conditions occurs in few milliseconds' timeframe: -The module is releasing a sample tube (Tube A) just placed into the carrier -Another sample tube (Tube B) is erroneously not diverted into the module buffer lane   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .