Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit maart 8, 2023 tonen

Nikon ECLIPSE Si: De slimme, ergonomische microscoop

Nikon ECLIPSE Si: De slimme, ergonomische microscoop De met de 'Red Dot Award: Product Design 2022' bekroonde ECLIPSE Si is de nieuwe standaard in microscopen en biedt nieuwe mogelijkheden om de microwereld te verkennen: • Urenlang comfortabel met de microscoop werken • Krachtige instrument met ergonomisch design • Minder lichamelijke belasting • Langer gefocust werken • Extra werkcomfort door oculairverhogers • Afbeeldingen van hoge kwaliteit door hoogwaardige CFI60 objectieven en Nikons LIM-techniek • Prettig helder beeld bij schakelen tussen verschillende objectieven Verder biedt Eclipse Si een scala aan microscopie observatietechnieken en de mogelijkheid tot het delen en opslaan van de hoogkwalitatieve afbeeldingen met een digitale camera. Benieuwd wat de Eclipse Si uw lab en microscopisten kan brengen? Neem direct contact met ons op!   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je da

Internationale vrouwendag

Internationale vrouwendag Op Internationale Vrouwendag besteden we extra aandacht aan de emancipatie van vrouwen in onze samenleving. Onderwerpen als vrouwenrechten en gelijke…   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Geld voor game rond gezonde leefstijl

Geld voor game rond gezonde leefstijl Voor hartpatiënten is het extra belangrijk om een gezonde leefstijl aan te houden. Om die te helpen optimaliseren, ontvangt Games4Care van de Hartstichting een PPS-financiering voor het ontwikkelen van een app die patiënten met chronische hartaandoeningen daarbij helpt. In dit project werken onderzoekers van het Máxima Medisch Centrum in Eindhoven en de TU Eindhoven samen met de platformontwikkelaars Greenhabit en MiBida Het bericht Geld voor game rond gezonde leefstijl verscheen eerst op ICT&health.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Een aparte cursus voor autisme bij vrouwen, is dat nu nodig?

Een aparte cursus voor autisme bij vrouwen, is dat nu nodig? 8 maart 2023 – Vrouwen zijn meesters in zich aanpassen. Daarom vraagt diagnostiek en behandeling van autisme bij vrouwen om een specifieke aanpak. Een gesprek met Miriam Schulz, docent van de cursus Autisme bij vrouwen. Een aparte cursus voor autisme bij vrouwen, is dat nu nodig? Volgens Miriam Schulz en veel van haar vakgenoten wel. Miriam…   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Publieksversie 14 februari

Publieksversie 14 februari Actieprogramma 2023-2027 Regio West-Brabant Het college van B&W heeft kennis genomen van het concept Actieprogramma 2023-2027 van de Regio West-Brabant (RWB). Met het Actieprogramma 2023-2027 wil de RWB focus aanbrengen in de ontwikkeling van de regio West-Brabant. Ook vraagt de RWB de aangesloten gemeenten duidelijkheid te geven over de bestuurlijke en ambtelijke inzet om die ontwikkeling verder vorm te geven. Op 15 februari 2023 wordt het Actieprogramma in de regio besproken. CPB-onderzoek houdbaarheid Wmo en Jeugdwet Het college heeft besloten om deel te nemen aan een onderzoek van het CPB naar de houdbaarheid van de Wmo en de groeiraming van de jeugdzorguitgaven. Hiermee krijgt de gemeente inzicht in hoe het beroep op de Wmo en de jeugdzorguitgaven zich op de middellange termijn ontwikkelt. Voortzetting Rondje den Berg Er is een nieuwe groep vrijwilligers die de schouders onder de organisatie van Rondj