Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit februari 24, 2023 tonen

Afschalen maatregelen COVID-19

Afschalen maatregelen COVID-19 Het OMT heeft de minister geadviseerd om de nog geldende COVID-19-maatregelen (testen bij klachten en isolatie bij een positieve test) af te schalen, omdat het erop lijkt dat Nederland in de endemische fase van de COVID-19-pandemie is beland.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

8,9 miljoen euro voor inzet arrangeurs

8,9 miljoen euro voor inzet arrangeurs Het ministerie van VWS trekt 8,9 miljoen euro uit voor 'arrangeurs' die mensen helpen bij het vinden van de meest passende zorg.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Lezing Implantaten '23 - Michiel Wouters - Vrijdagmiddag

Lezing Implantaten '23 - Michiel Wouters - Vrijdagmiddag Op vrijdagmiddag 9 juni 2023 organiseert de Branchevereniging Tandtechniek een lezing met Michiel Wouters met als titel 'Implantaten'23, Complexe en orale rehabilitaties en volkeramiek. Toegang gratis!   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Meten van pijn aan het levenseinde van ziekenhuispatiënten kan beter

Meten van pijn aan het levenseinde van ziekenhuispatiënten kan beter Pijn, benauwdheid, angst en depressieve klachten zijn veelvoorkomende klachten aan het levenseinde van patiënten. Vaak hebben betrokken zorgprofessionals in het ziekenhuis wel aandacht voor deze klachten, maar worden ze zeer beperkt op een gestandaardiseerde wijze gemeten. Dit blijkt uit dossieronderzoek dat het Nivel samen met Amsterdam UMC uitvoerde. Meer standaardisering in het registreren en meten van symptoomlast kan een belangrijke stap zijn in het verbeteren van levenseindezorg in ziekenhuizen.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Human medicines European public assessment report (EPAR): Vizarsin, sildenafil, Erectile Dysfunction, Date of authori...

Human medicines European public assessment report (EPAR): Vizarsin, sildenafil, Erectile Dysfunction, Date of authorisation: 21/09/2009, Revision: 19, Status: Authorised Human medicines European public assessment report (EPAR): Vizarsin, sildenafil, Erectile Dysfunction, Date of authorisation: 21/09/2009, Revision: 19, Status: Authorised   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Brandbrief: ‘Voorkom dat mensen ziek worden door armoede’

Brandbrief: 'Voorkom dat mensen ziek worden door armoede' Iedereen in Nederland moet een gelijke kans hebben op een zo gezond mogelijk leven, ongeacht waar je wordt geboren en wat je inkomen is. Dat is de boodschap van een open brief, die artsenfederatie KNMG samen met ruim 70 organisaties stuurde aan het kabinet. Met de brief hopen de ondertekenaars dat het kabinet alles op [...] The post Brandbrief: 'Voorkom dat mensen ziek worden door armoede' appeared first on Nieuws voor diëtisten.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Drie jaar corona in cijfers

Drie jaar corona in cijfers Drie jaar geleden, op 27 februari 2020, werd de eerste Nederlandse coronabesmetting vastgesteld. Wat deed de pandemie met Nederland?   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .