Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit februari 13, 2023 tonen

Brief aan Kamer: voer prehabilitatie breed in

Brief aan Kamer: voer prehabilitatie breed in Vier grote organisaties in de zorg, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU), de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en de Patiëntenfederatie, pleiten in een brief aan de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) voor brede invoering van prehabilitatie.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Patiënten doen zelf veel tegen huidreacties

Patiënten doen zelf veel tegen huidreacties Patiënten ondernemen zelf acties om bijwerkingen te behandelen, naast de mogelijkheden die zorgverleners bieden. Om patiënten hier beter bij te helpen, is het belangrijk om te wete...   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Meld u aan voor het congres Kanker

Meld u aan voor het congres Kanker Hoe kunnen we de zorg voor gevolgen van kanker in oncologiezorgnetwerken, medisch technische zorg in ziekenhuizen en informele zorg met elkaar verbinden? Daarover gaat het congres Kanker & Leven op 12 mei 2023.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Medicijnjournaal februari 2023

Medicijnjournaal februari 2023 In dit journaal behandelen we onder andere antihistaminica bij urticaria, doseringen op maat, geneesmiddelen en verkeer …   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .