Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit februari 7, 2023 tonen

Bij ons kunt u een PGO gebruiken

Bij ons kunt u een PGO gebruiken Bij ons kunt u een PGO gebruiken Een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) is een app of een website waarin u uw (medische) gegevens van verschillende zorgaanbieders op één plek kunt inzien. Denk hierbij aan het advies van uw huisarts, de uitslag van het ziekenhuis of een brief van uw therapeut. Ook medische gegevens van het SKB kunt u inzien in een PGO. Al deze gegevens van verschillende zorgverleners kunt u ophalen en verzamelen in uw PGO. Daarnaast kunt u in een PGO ook zelf gezondheidsgegevens verzamelen. ... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Meldkamerontwikkelingen voor zorg van de toekomst

Meldkamerontwikkelingen voor zorg van de toekomst Meldkamerontwikkelingen voor zorg van de toekomst Het Zorgcoördinatiecentrum Midden-Nederland kreeg vandaag bezoek van Koning Willem Alexander en minister Kuipers van VWS. Onze collega's van… Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Algemene Ledenvergadering 2022

Algemene Ledenvergadering 2022 Algemene Ledenvergadering 2022 Op woensdag 9 november 2022 vindt aansluitend aan de NWVT-cursus Met Bisfosfonaten botweg behandelen?, de Algemene Ledenvergadering 2022 plaats in Hotel Van der Valk te Breukelen. De stukken voor de vergadering vindt u hieronder. De financiële gegevens kunt u opvragen bij het secretariaat, klik hier. Agenda Algemene Ledenvergadering, klik hier (PDF, downloaden) Verslag Bestuur 2021, klik hier (PDF, downloaden) Wilt … Lees verder Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .