Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit februari 4, 2023 tonen

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg!

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg! Handreiking cruciale zorg helpt inventarisatie vraag en aanbod ggz Sinds vele jaren kampt de ggz met lange wachtlijsten. MIND vraagt al lange tijd om inzichtelijk te maken wat nu precies het zorgaanbod is en in hoeverre... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Bonden en NVZ botsen tijdens cao onderhandelingen

Bonden en NVZ botsen tijdens cao onderhandelingen Bonden en NVZ botsen tijdens cao onderhandelingen Tijdens de zeventien uur durende cao-onderhandelingen vorige week gingen de bonden en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhui... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Nierzorg kliniek opent in Winterswijk

Nierzorg kliniek opent in Winterswijk Nierzorg kliniek opent in Winterswijk Wanneer je de diagnose nierfalen krijgt, heeft dat een enorme impact op je leven. Het is dan fijn om de behandeling dicht bij huis en in een vertrouwde omgeving te krijgen. Elyse Klinieken voor Nierzorg opent in samenwerking met het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) een nierzorgkliniek in Winterswijk. Een mooie stap vooruit voor nierpatiënten in de regio. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Een belangrijk bezoek aan het Zorg Coördinatie Centrum in Zeist

Een belangrijk bezoek aan het Zorg Coördinatie Centrum in Zeist Een belangrijk bezoek aan het Zorg Coördinatie Centrum in Zeist Het Zorg Coördinatiecentrum in Zeist krijgt vandaag bezoek van Zijne Majesteit de Koning en minister Kuipers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ook in Overijssel wordt hard gewerkt aan toekomstbestendige zorg door de coördinatie van acute zorg anders te organiseren.  Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .