Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit februari 2, 2023 tonen

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg!

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg! Handreiking cruciale zorg helpt inventarisatie vraag en aanbod ggz Sinds vele jaren kampt de ggz met lange wachtlijsten. MIND vraagt al lange tijd om inzichtelijk te maken wat nu precies het zorgaanbod is en in hoeverre... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Marc Hendriks, voorzitter Raad van Bestuur Ziekenhuis Rivierenland, gaat met pensioen

Marc Hendriks, voorzitter Raad van Bestuur Ziekenhuis Rivierenland, gaat met pensioen Marc Hendriks, voorzitter Raad van Bestuur Ziekenhuis Rivierenland, gaat met pensioen Na 43 jaar werken, waarvan 40 jaar in de gezondheidszorg, stopt Marc Hendriks per 1 juli 2023 als voorzitter Raad van Bestuur van Ziekenhuis Rivierenland. Met veel plezier heeft Hendriks de afgelopen 7 jaar als bestuurder van Ziekenhuis Rivierenland gewerkt. De reden voor dit besluit ligt in de persoonlijke afweging om met (vervroegd) pensioen te gaan. "Het is een mooi moment voor een volgende fase in het leven", aldus Hendriks. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Me

Donderdag 2 februari onderhoudswerkzaamheden Mijn SKB

Donderdag 2 februari onderhoudswerkzaamheden Mijn SKB Donderdag 2 februari onderhoudswerkzaamheden Mijn SKB In verband met onderhoudswerkzaamheden aan de database is het online zorgportaal Mijn SKB op donderdag 2 februari tussen 9.00 en 16.00 uur beperkt bereikbaar.  Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .