Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit januari 24, 2023 tonen

Nierzorg kliniek opent in Winterswijk

Nierzorg kliniek opent in Winterswijk Nierzorg kliniek opent in Winterswijk Wanneer je de diagnose nierfalen krijgt, heeft dat een enorme impact op je leven. Het is dan fijn om de behandeling dicht bij huis en in een vertrouwde omgeving te krijgen. Elyse Klinieken voor Nierzorg opent in samenwerking met het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) een nierzorgkliniek in Winterswijk. Een mooie stap vooruit voor nierpatiƫnten in de regio. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Vacatures

Vacatures Vacatures Wil jij in 2023 heel graag een volgende stap aangaan? Wij bieden een dynamische baan als ambulanceverpleegkundige en/of ambulancechauffeur in de acute zorgverlening. Een uitdagende baan waarbij geen enkele inzet hetzelfde is. Solliciteer voor 29 januari 2023 Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Post COVID-19 Rehabilitation in the Netherlands

Post COVID-19 Rehabilitation in the Netherlands Post COVID-19 Rehabilitation in the Netherlands In the Netherlands, some people have serious complaints or limitations... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

RIVM beschrijft bouwstenen voor een toekomstbestendige visie op bodembeleid

RIVM beschrijft bouwstenen voor een toekomstbestendige visie op bodembeleid RIVM beschrijft bouwstenen voor een toekomstbestendige visie op bodembeleid We gebruiken de bodem steeds intensiever. Denk aan landbouw, woningbouw, recreatie of energievoorziening. Daardoor raakt de bodem steeds verder uitgeput en vervuild. Tegelijkertijd hebben we de bodem ook hard nodig. 24-01-2023 | 13:30 Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Algemene Ledenvergadering 2022

Algemene Ledenvergadering 2022 Algemene Ledenvergadering 2022 Op woensdag 9 november 2022 vindt aansluitend aan de NWVT-cursus Met Bisfosfonaten botweg behandelen?, de Algemene Ledenvergadering 2022 plaats in Hotel Van der Valk te Breukelen. De stukken voor de vergadering vindt u hieronder. De financiĆ«le gegevens kunt u opvragen bij het secretariaat, klik hier. Agenda Algemene Ledenvergadering, klik hier (PDF, downloaden) Verslag Bestuur 2021, klik hier (PDF, downloaden) Wilt … Lees verder Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .