Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit januari 23, 2023 tonen

Ineke Hilverink

Ineke Hilverink Ineke Hilverink Mijn man heeft zijn leven te danken aan ambulanceverpleegkundige van Kijlstra. Ik ben haar zó dankbaar! In het najaar van 2017 kreeg hij een hartstilstand. Hij transpireerde toen zo heftig, dat het lastig was om een hartfilmpje te maken. Doordat de verpleegkundige zo kordaat te werk ging, was hij e Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Vaccinatiegraad najaarsprik: In sector Zorg en Welzijn zet dalende trend door - van landelijke medische hoogrisicogroep haalde 6...

Vaccinatiegraad najaarsprik: In sector Zorg en Welzijn zet dalende trend door - van landelijke medische hoogrisicogroep haalde 6... Vaccinatiegraad najaarsprik: In sector Zorg en Welzijn zet dalende trend door - van landelijke medische hoogrisicogroep haalde 6... Bij de start van de najaarsronde is vanaf medio september 2022 als eerste een COVID-19 herhaalprik aangeboden aan mensen met een verhoogd risico op een ernstig ziektebeloop en aan zorgmedewerkers m 18-01-2023 | 13:01 Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Algemene Ledenvergadering 2022

Algemene Ledenvergadering 2022 Algemene Ledenvergadering 2022 Op woensdag 9 november 2022 vindt aansluitend aan de NWVT-cursus Met Bisfosfonaten botweg behandelen?, de Algemene Ledenvergadering 2022 plaats in Hotel Van der Valk te Breukelen. De stukken voor de vergadering vindt u hieronder. De financiële gegevens kunt u opvragen bij het secretariaat, klik hier. Agenda Algemene Ledenvergadering, klik hier (PDF, downloaden) Verslag Bestuur 2021, klik hier (PDF, downloaden) Wilt … Lees verder Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .