Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit januari 22, 2023 tonen

SKB en Marga Klompé ondertekenen intentieovereenkomst voor best passende zorg voor kwetsbare ouderen

SKB en Marga Klompé ondertekenen intentieovereenkomst voor best passende zorg voor kwetsbare ouderen SKB en Marga Klompé ondertekenen intentieovereenkomst voor best passende zorg voor kwetsbare ouderen Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) en Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé ondertekenden op 12 januari een intentieovereenkomst. Hiermee spreken ze de wens uit tot verdere samenwerking voor de best passende zorg voor kwetsbare ouderen in de regio.   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

ARR scoort hoog in landelijk patiëntwaarderingsonderzoek

ARR scoort hoog in landelijk patiëntwaarderingsonderzoek ARR scoort hoog in landelijk patiëntwaarderingsonderzoek Onlangs zijn de resultaten van het landelijke patiëntwaarderingsonderzoek binnen de ambulancezorg gepubliceerd. Het onderzoek is in opdracht van branchevereniging Ambulancezorg Nederland (AZN) uitgevoerd door het onafhankelijk onderzoeksbureau NIVEL. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

COVID-19-vaccinatie voor kinderen van 6 maanden t/m 4 jaar

COVID-19-vaccinatie voor kinderen van 6 maanden t/m 4 jaar COVID-19-vaccinatie voor kinderen van 6 maanden t/m 4 jaar Vanaf 16 januari 2023 is COVID-19 vaccinatie beschikbaar voor kinderen van 6 maanden t/m 4 jaar met een ernstige onderliggende aandoening. Deze kinderen hebben een hoger risico op ernstig beloop van COVID-19 dan hun leeftijdsgenoten. Het betreft bijvoorbeeld kinderen... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Vaccinatiegraad najaarsprik: In sector Zorg en Welzijn zet dalende trend door - van landelijke medische hoogrisicogroep haalde 6...

Vaccinatiegraad najaarsprik: In sector Zorg en Welzijn zet dalende trend door - van landelijke medische hoogrisicogroep haalde 6... Vaccinatiegraad najaarsprik: In sector Zorg en Welzijn zet dalende trend door - van landelijke medische hoogrisicogroep haalde 6... Bij de start van de najaarsronde is vanaf medio september 2022 als eerste een COVID-19 herhaalprik aangeboden aan mensen met een verhoogd risico op een ernstig ziektebeloop en aan zorgmedewerkers m 18-01-2023 | 13:01 Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Algemene Ledenvergadering 2022

Algemene Ledenvergadering 2022 Algemene Ledenvergadering 2022 Op woensdag 9 november 2022 vindt aansluitend aan de NWVT-cursus Met Bisfosfonaten botweg behandelen?, de Algemene Ledenvergadering 2022 plaats in Hotel Van der Valk te Breukelen. De stukken voor de vergadering vindt u hieronder. De financiële gegevens kunt u opvragen bij het secretariaat, klik hier. Agenda Algemene Ledenvergadering, klik hier (PDF, downloaden) Verslag Bestuur 2021, klik hier (PDF, downloaden) Wilt … Lees verder Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .