Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit januari 20, 2023 tonen

Vacatures

Vacatures Vacatures Wil jij in 2023 heel graag een volgende stap aangaan? Wij bieden een dynamische baan als ambulanceverpleegkundige en/of ambulancechauffeur in de acute zorgverlening. Een uitdagende baan waarbij geen enkele inzet hetzelfde is. Solliciteer voor 29 januari 2023 Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Post COVID-19 Rehabilitation in the Netherlands

Post COVID-19 Rehabilitation in the Netherlands Post COVID-19 Rehabilitation in the Netherlands In the Netherlands, some people have serious complaints or limitations... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Vaccinatiegraad najaarsprik: In sector Zorg en Welzijn zet dalende trend door - van landelijke medische hoogrisicogroep haalde 6...

Vaccinatiegraad najaarsprik: In sector Zorg en Welzijn zet dalende trend door - van landelijke medische hoogrisicogroep haalde 6... Vaccinatiegraad najaarsprik: In sector Zorg en Welzijn zet dalende trend door - van landelijke medische hoogrisicogroep haalde 6... Bij de start van de najaarsronde is vanaf medio september 2022 als eerste een COVID-19 herhaalprik aangeboden aan mensen met een verhoogd risico op een ernstig ziektebeloop en aan zorgmedewerkers m 18-01-2023 | 13:01 Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Algemene Ledenvergadering 2022

Algemene Ledenvergadering 2022 Algemene Ledenvergadering 2022 Op woensdag 9 november 2022 vindt aansluitend aan de NWVT-cursus Met Bisfosfonaten botweg behandelen?, de Algemene Ledenvergadering 2022 plaats in Hotel Van der Valk te Breukelen. De stukken voor de vergadering vindt u hieronder. De financiĆ«le gegevens kunt u opvragen bij het secretariaat, klik hier. Agenda Algemene Ledenvergadering, klik hier (PDF, downloaden) Verslag Bestuur 2021, klik hier (PDF, downloaden) Wilt … Lees verder Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .