Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit januari 17, 2023 tonen

Mogen wij jouw gegevens delen?

Mogen wij jouw gegevens delen? Mogen wij jouw gegevens delen? Mogen wij jouw gegevens delen met je huisarts of apotheek? Of wil je een herinnering van je ziekenhuisafspraak ontvangen via sms? Voor dit soort dingen hebben we jouw toestemming nodig. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Vakbonden en werkgevers thuiszorg en verpleeghuiszorg vragen steun Kamerleden voor oproep in manifest ‘De medewerker op 1’

Vakbonden en werkgevers thuiszorg en verpleeghuiszorg vragen steun Kamerleden voor oproep in manifest 'De medewerker op 1' Vakbonden en werkgevers thuiszorg en verpleeghuiszorg vragen steun Kamerleden voor oproep in manifest 'De medewerker op 1' 17 januari 2023 - Vakbonden en werkgevers thuiszorg en verpleeghuiszorg vragen steun Kamerleden voor oproep in manifest 'De medewerker op 1' De medewerker in de VVT moet op één staan. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Maternale bijwerkingen na covid-19-vaccinatie in de zwangerschap

Maternale bijwerkingen na covid-19-vaccinatie in de zwangerschap Maternale bijwerkingen na covid-19-vaccinatie in de zwangerschap Moeders van Morgen deed onderzoek naar de zelfgerapporteerde maternale bijwerkingen na covid-19-vaccinatie tijdens de zwangerschap. Op 29 december 2022 verscheen een artikel over dit onderzoek in het Nederlands Tijdschrift voor... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

‘Perio Master Clinic 2023’ onderstreept de...

'Perio Master Clinic 2023' onderstreept de... 'Perio Master Clinic 2023' onderstreept de... De Perio Master Clinic 2023, een internationaal congres voor tandartsen en mondhygiënisten dat de EFP (Europese Federatie voor Parodontologie)... Lees meer Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .