Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit januari 15, 2023 tonen

Blue Monday Run: bewegen voor mentale gezondheid

Blue Monday Run: bewegen voor mentale gezondheid Blue Monday Run: bewegen voor mentale gezondheid Om aandacht te vragen voor mensen met een depressie doen maandag 16 januari 2023 honderden lopers mee aan de MIND Blue Monday Run.  Het bericht Blue Monday Run: bewegen voor mentale gezondheid verscheen eerst op Arts en Auto. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Aangepast onderhandelingsakkoord Zorg van de Zaak met hogere salarisverhoging

Aangepast onderhandelingsakkoord Zorg van de Zaak met hogere salarisverhoging Aangepast onderhandelingsakkoord Zorg van de Zaak met hogere salarisverhoging Het bericht Aangepast onderhandelingsakkoord Zorg van de Zaak met hogere salarisverhoging verscheen eerst op Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg!

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg! Eén op de drie bedden voor specialistische ggz-zorg gesloten 15 januari 2023 – GGZ-instellingen hebben vorige jaar 70 van de 20 klinische behandelplekken voor volwassenen met ernstige persoonlijkheidsproblematiek gesloten. Dat blijkt uit een inventarisatie die de behandelaren  van verschillende  aanbieders van specialistische ggz-zorg zelf hebben gemaakt. De belangrijkste reden om deze bedden te sluiten zou zijn omdat deze zorg niet rendabel zou zijn.  De  Nederlandse… Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Apotheken hadden vorig jaar grootste aantal medicijntekorten ooit

Apotheken hadden vorig jaar grootste aantal medicijntekorten ooit Apotheken hadden vorig jaar grootste aantal medicijntekorten ooit Nooit eerder was er zo vaak een medicijntekort in apotheken als in 2022. Vorig jaar was 1.514 keer een medicijn voor minstens twee weken niet verkrijgbaar. Dat zegt Aris Prins, voorzitter van apothekersorganisatie KNMP, zaterdagavond in het tv-programma Kassa. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Lidmaatschap FDV en WVF verandert

Lidmaatschap FDV en WVF verandert Lidmaatschap FDV en WVF verandert De werknemersvereniging voor eerstelijns-fysiotherapeuten in loondienst (FDV) en de werkgeversvereniging voor fysiotherapie (WVF) hebben -zoals bekend- op hoofdlijnen een akkoord bereikt over een nieuwe cao. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .