Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit januari 14, 2023 tonen

Ziekenhuizen stellen operaties uit vanwege griepgolf

Ziekenhuizen stellen operaties uit vanwege griepgolf Ziekenhuizen stellen operaties uit vanwege griepgolf Meerdere ziekenhuizen stellen momenteel operaties uit. Ze hebben het druk met het aantal patiënten dat met een luchtweginfectie zoals de griep moet worden opgenomen. Ook is het ziekteverzuim onder personeel hoog. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Do´s en don’ts bij motiverende gespreksvoering

Do´s en don'ts bij motiverende gespreksvoering Do´s en don'ts bij motiverende gespreksvoering Je wilt je patiënt helpen om zijn gedrag te veranderen. Welke gesprekstechniek zet je dan in, wat zeg je wel of juist niet? De auteurs van het nieuwe boek Motiverende gespreksvoering voor verpleegkundigen geven tips. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Testuitslagen corona door storing niet zichtbaar

Testuitslagen corona door storing niet zichtbaar Testuitslagen corona door storing niet zichtbaar 14 januari 2023 Op dit moment is er een storing in het systeem waarin de... The post Testuitslagen corona door storing niet zichtbaar appeared first on GGD Groningen. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Quiddy: nieuwe stoppen-met-roken app

Quiddy: nieuwe stoppen-met-roken app Quiddy: nieuwe stoppen-met-roken app Jongvolwassenen die willen stoppen met roken zoeken meestal geen professionele hulp. Zij stoppen het liefst alleen of samen met een leeftijdsgenoot. Daarom is er nu een nieuwe app ontwikkeld: Quiddy. Met deze app kunnen zij samen stoppen met een... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg!

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg! NVvP publiceert factsheet over ouderschap bij psychische en/of verslavingsproblematiek 14 januari 2023 – De werkgroep Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld van de NVvP heeft een factsheet opgesteld over de invloed van psychische en/of verslavingsproblematiek op het ouderschap en de risico's van tekortschietend ouderschap op (de ontwikkeling van) kinderen. Continue aandacht voor de Kinderen van Ouders met Psychische Problemen (KOPP) en Kinderen van Ouders met een… Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .