Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit januari 13, 2023 tonen

Thuiszorg, jeugd en geboortezorg hoog op de agenda bij de Inspectie

Thuiszorg, jeugd en geboortezorg hoog op de agenda bij de Inspectie Thuiszorg, jeugd en geboortezorg hoog op de agenda bij de Inspectie De kwaliteit van persoonsgerichte zorg is het eerste thema in het Werkplan 2023 van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Daarmee richt de inspectie zich onder meer op de samenwerking in de geboortezorg, de zorg voor ouderen in de thuissituatie en de hervormingen in de jeugdzorg. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Aangepast onderhandelingsakkoord Zorg van de Zaak met hogere salarisverhoging

Aangepast onderhandelingsakkoord Zorg van de Zaak met hogere salarisverhoging Aangepast onderhandelingsakkoord Zorg van de Zaak met hogere salarisverhoging Het bericht Aangepast onderhandelingsakkoord Zorg van de Zaak met hogere salarisverhoging verscheen eerst op Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Meer opleidingsplekken tandheelkunde

Meer opleidingsplekken tandheelkunde Meer opleidingsplekken tandheelkunde De vraag naar tandheelkundige zorg zal stijgen vanwege epidemiologische, sociaal-culturele en vakinhoudelijke ontwikkelingen. Daar staat tegenover dat de verwachting is dat 1,5% van de taken van de tandarts zal verschuiven naar mondhygiënisten en preventieassistenten, zo staat in het rapport te lezen. Het aantal instromende studenten mondhygiëne kan volgens het Capaciteitsorgaan gehandhaafd blijven op 253 per […] Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .