Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit januari 9, 2023 tonen

10-jarig bestaan Martini Apotheek

10-jarig bestaan Martini Apotheek 10-jarig bestaan Martini Apotheek Het is vandaag een bijzondere dag: de Martini Apotheek bestaat 10 jaar en het is de Dag van het Verantwoord Medicijngebruik. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Meer macht voor verpleegkundigen

Meer macht voor verpleegkundigen Meer macht voor verpleegkundigen Om verpleegkundigen te motiveren en de kwaliteit van de zorg hoog te houden, moet je ze meer zeggenschap geven. "Daar is een enorme cultuurverandering voor nodig,... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Advies Gezondheidsraad: covid-19-vaccinatie onder 6 jaar alleen bij hoog medisch risico

Advies Gezondheidsraad: covid-19-vaccinatie onder 6 jaar alleen bij hoog medisch risico Advies Gezondheidsraad: covid-19-vaccinatie onder 6 jaar alleen bij hoog medisch risico De commissie van de Gezondheidsraad adviseert om COVID-19-vaccinatie alleen aan te bieden aan kinderen van 6 maanden tot 6 jaar met een ernstige onderliggende medische aandoening. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Tweede Kamer stemt in met nieuwe pensioenwet

Tweede Kamer stemt in met nieuwe pensioenwet Tweede Kamer stemt in met nieuwe pensioenwet Op donderdag 22 december heeft een ruime meerderheid van de Tweede Kamer ingestemd met de Wet toekomst pensioenen (Wtp). De dinsdag ervóór werd al gestemd over de amendementen en moties, die waren ingediend bij de wet. De Tweede Kamer heeft de.. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .