Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit januari 2, 2023 tonen

Keuzecriteria “best value“ biologische geneesmiddelen n.a.v. AJHP December 2022

Keuzecriteria "best value" biologische geneesmiddelen n.a.v. AJHP December 2022 Keuzecriteria "best value" biologische geneesmiddelen n.a.v. AJHP December 2022 Er zijn in Europa zo'n 70 geregistreerde biosimilars beschikbaar. Daardoor kunnen artsen en apothekers uit steeds meer verschillende middelen kiezen. Dan is het bij de keuze voor een biologisch geneesmiddel verstandig om behalve naar de prijs ook naar andere criteria te kijken, zoals: Het bericht Keuzecriteria "best value" biologische geneesmiddelen n.a.v. AJHP December 2022 verscheen eerst op Biosimilars Nederland. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Mel

Corona priklocaties in Alphen aan den Rijn, Gouda en Leiden voortaan open van woensdag t/m zaterdag

Corona priklocaties in Alphen aan den Rijn, Gouda en Leiden voortaan open van woensdag t/m zaterdag Corona priklocaties in Alphen aan den Rijn, Gouda en Leiden voortaan open van woensdag t/m zaterdag Met ingang van het nieuwe jaar zijn onze vaste corona vaccinatielocaties in Alphen aan den Rijn, Gouda en Leiden een dag minder geopend. De locaties zijn voortaan open van woensdag tot en met zaterdag van 8.00 tot 14.30 uur. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Driedubbel live!

Driedubbel live! Driedubbel live! We zijn dit jaar goed begonnen. Met de komst van het Klachtenloket Openbaar Vervoer, de Geschillencommissie Complementaire Gezondheidszorg én de Tuchtcommissie Vastgoedprofessionals zetten we weer een flinke stap. Stappen met maar één doel: voelbaar rechtvaardig voor iedereen. Er is altijd voor iedereen een weg naar het recht en daarom faciliteren wij partijen dagelijks met een […] Het bericht Driedubbel live! verscheen eerst op De Geschillencommissie Zorg. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

‘Mondslot’ stimuleert gewichtsverlies door calorieën te verminderen

'Mondslot' stimuleert gewichtsverlies door calorieën te verminderen 'Mondslot' stimuleert gewichtsverlies door calorieën te verminderen Onderzoekers hebben geëxperimenteerd met een 'mondslot' dat het onmogelijk te maakt iets vast te eten. Dat klinkt extreem, maar het werkt wel. Het experiment leidde tot een gemiddeld gewichtsverlies van zo'n 6,36 kg bij de dappere personen die het testten. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .