Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit januari 1, 2023 tonen

Drukte met oudjaar in ziekenhuizen vergelijkbaar met voor corona

Drukte met oudjaar in ziekenhuizen vergelijkbaar met voor corona Drukte met oudjaar in ziekenhuizen vergelijkbaar met voor corona De meeste ziekenhuizen hebben weer een drukke oudejaarsnacht gehad, na twee rustigere coronajaren. Op de meeste plekken is de nacht wel goed verlopen, stellen ziekenhuizen, en is de drukte beheersbaar gebleven. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

2023 begint met kortstondig smog door vuurwerk

2023 begint met kortstondig smog door vuurwerk 2023 begint met kortstondig smog door vuurwerk In de eerste uren van 2023 is in veel steden van Nederland kortstondig smog door fijnstof gemeten. De oorzaak was de grote hoeveelheid vuurwerk die tijdens de jaarwisseling is afgestoken. 01-01-2023 | 12:00 Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

NVvP viert 85-jarig bestaan: jubileumcongres...

NVvP viert 85-jarig bestaan: jubileumcongres... NVvP viert 85-jarig bestaan: jubileumcongres... Met volle zalen kijken we terug op een zeer geslaagd NVvP Lustrumcongres, 25- 26 november in het Gooiland, Hilversum. Een bestuurswisseling, de... Lees meer Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Nieuw onderzoek: Hartschade voorkomen na chemo

Nieuw onderzoek: Hartschade voorkomen na chemo Nieuw onderzoek: Hartschade voorkomen na chemo Chemotherapie wordt steeds effectiever ingezet bij de behandeling van kanker. Maar er is helaas vaak nog steeds sprake van ongewenste bijeffecten van deze therapie; er ontstaat bijvoorbeeld regelmatig schade aan het hart. Onderzoekers van UMC Utrecht hebben 4,5 miljoen gekregen om te onderzoeken op welke wijze dit kan worden voorkomen. Het bericht Nieuw onderzoek: Hartschade voorkomen na chemo verscheen eerst op ICT&health. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .