Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 31, 2022 tonen

Onze meest gelezen artikelen van 2022

Onze meest gelezen artikelen van 2022 Onze meest gelezen artikelen van 2022 De 5 meest gelezen artikelen op NEMO Kennislink laten zien wat onze lezers dit jaar bezighield: vaccineren tegen corona, de Russische inval in Oekraïne en de warme zomer. Ook grotere vragen over het universum doen het goed bij onze lezers. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Tweede commentaarronde KPR Antibioticagebruik...

Tweede commentaarronde KPR Antibioticagebruik... Tweede commentaarronde KPR Antibioticagebruik... Begin 2022 was de eerste versie van de klinische praktijkrichtlijn (KPR) Antibioticagebruik in de mondzorg beschikbaar voor het geven van... Lees meer Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Kort zorgnieuws: Subsidies ZonMw en KWF; Nieuwe IC Treant, en meer

Kort zorgnieuws: Subsidies ZonMw en KWF; Nieuwe IC Treant, en meer Kort zorgnieuws: Subsidies ZonMw en KWF; Nieuwe IC Treant, en meer Ook in de laatste week van dit jaar ontving de redactie van ICT&health nog een aantal persberichten en potentiële nieuwsartikelen. Die zijn niet allemaal geschikt om er een apart, volledig artikel van te maken. Daarom zetten wij een aantal kleinere berichten bij elkaar in dit wekelijks overzicht. De onderwerpen van de berichten kunnen uiteenlopen, maar ze hebben allemaal betrekking op digitale ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Het bericht Kort zorgnieuws: Subsidies ZonMw en KWF; ... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox o