Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 28, 2022 tonen

Minister Helder loopt mee in de wijkverpleging

Minister Helder loopt mee in de wijkverpleging Minister Helder loopt mee in de wijkverpleging Minister Conny Helder van Langdurige Zorg mocht woensdagochtend 28 december als gast mee met wijkverpleegkundige Olga van der Poel in Den Haag. Het doel was om alle... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Aantal coronapatiënten in ziekenhuizen stijgt tot boven de 800

Aantal coronapatiënten in ziekenhuizen stijgt tot boven de 800 Aantal coronapatiënten in ziekenhuizen stijgt tot boven de 800 De coronadrukte in de ziekenhuizen is weer aan het oplopen, na een periode van relatieve rust. Ziekenhuizen behandelen momenteel 813 mensen die positief zijn getest op het coronavirus. Dat is het hoogste aantal sinds 26 oktober, iets meer dan twee maanden geleden. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Bevel voor zorgaanbieder Aurora Borealis in Wedde opgevolgd

Bevel voor zorgaanbieder Aurora Borealis in Wedde opgevolgd Bevel voor zorgaanbieder Aurora Borealis in Wedde opgevolgd Zorgaanbieder Aurora Borealis in Wedde (gemeente Westerwolde) heeft op dinsdag 20 december de zorg aan 2 cliënten gestaakt en overgedragen. Dat moest op bevel van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) van maandag 19 december. Omdat het bevel is opgevolgd is het daarna geëindigd. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Fluoridebehandeling werkt ook bij 60 plussers

Fluoridebehandeling werkt ook bij 60 plussers Fluoridebehandeling werkt ook bij 60 plussers Onderzoekers van de universiteit van Hongkong (faculteit tandheelkunde) hebben onderzoek gedaan naar het effect van fluoridebehandeling bij 60-plussers. Het onderzoek maakt duidelijk dat professioneel uitgevoerde  fluoridebehandelingen ook bij ouderen cariës tegengaan. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .