Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 27, 2022 tonen

A touch of Red - het nieuwe ambulanceuniform

A touch of Red - het nieuwe ambulanceuniform A touch of Red - het nieuwe ambulanceuniform Ook voor ons is de overgang van het oude naar het nieuwe uniform bijna afgerond. Op een enkele uitzondering na komt u onze medewerkers tegen in het nieuwe uniform. Wat ging er allemaal aan vooraf.... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

RIVM: aantal coronabesmettingen stijgt, nog geen nieuwe golf

RIVM: aantal coronabesmettingen stijgt, nog geen nieuwe golf RIVM: aantal coronabesmettingen stijgt, nog geen nieuwe golf Het aantal mensen dat het coronavirus onder de leden heeft, loopt op. In de afgelopen week steeg het aantal positieve tests met meer dan 14 procent. Een duidelijke verklaring daarvoor heeft het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) niet. Het instituut vindt het nog te vroeg om te zeggen of dit het begin van een nieuwe coronagolf is en wacht liever de komende weken af. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Duitse minister van gezondheidszorg spreekt zich uit tegen tandartsketens 

Duitse minister van gezondheidszorg spreekt zich uit tegen tandartsketens  Duitse minister van gezondheidszorg spreekt zich uit tegen tandartsketens  Lauterbach deed zijn uitspraken in een interview met weekblad Die Zeit. In het interview zegt hij dat de situatie in Duitsland is doorgeschoten. 'Internationale bedrijven nemen praktijken over in bijvoorbeeld de oogheelkunde, tandheelkunde en dialyse om er geld mee te verdienen. We moeten hier dringend mee stoppen. Geneeskunde is zorg op basis van wetenschap. Geen […] Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .