Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 23, 2022 tonen

Kort zorgnieuws: Escaperoom Meander MC; Online inzage; VR-onderzoek, en meer

Kort zorgnieuws: Escaperoom Meander MC; Online inzage; VR-onderzoek, en meer Kort zorgnieuws: Escaperoom Meander MC; Online inzage; VR-onderzoek, en meer Elke week ontvangt de redactie van ICT&health vele persberichten en nieuwsartikelen. Die zijn niet allemaal geschikt voor een volledig nieuwsbericht. Daarom zetten wij een aantal kleinere berichten bij elkaar in een wekelijks overzicht. De onderwerpen van de berichten in dit overzicht kunnen uiteenlopen, maar ze hebben allemaal betrekking op innovaties en de digitale ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Het bericht Kort zorgnieuws: Escaperoom Meander MC; Online inzage; VR-onderzoek, ... Wil je het laatste nie

Kamerbrief over Aanbieden DPIA levering COVID-19-vaccinatiedata (CIMS) door RIVM aan het CBS

Kamerbrief over Aanbieden DPIA levering COVID-19-vaccinatiedata (CIMS) door RIVM aan het CBS Kamerbrief over Aanbieden DPIA levering COVID-19-vaccinatiedata (CIMS) door RIVM aan het CBS Minister Kuipers (VWS) stuurt de Tweede Kamer een brief over Aanbieden DPIA levering COVID-19-vaccinatiedata (CIMS) door RIVM aan het CBS Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Antwoorden op Kamervragen over het bericht ‘Inval commerciële verpleeghuizen, ouderen verwaarloosd

Antwoorden op Kamervragen over het bericht 'Inval commerciële verpleeghuizen, ouderen verwaarloosd Antwoorden op Kamervragen over het bericht 'Inval commerciële verpleeghuizen, ouderen verwaarloosd Minister Helder (Langdurige Zorg en Sport) stuurt de Tweede Kamer antwoord op de vragen van de leden Werner (CDA) en Hijink (SP) over het bericht 'Inval commerciële verpleeghuizen, ouderen verwaarloosd'. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Week 51: arrestaties zorgboerderij, berisping huisarts & griepepidemie

Week 51: arrestaties zorgboerderij, berisping huisarts & griepepidemie Week 51: arrestaties zorgboerderij, berisping huisarts & griepepidemie Iedere vrijdag kun je bij ons terecht voor een weekoverzicht waarin we kort terugblikken op de opvallendste, interessantste of belangrijkste nieuwsitems per werkdag. Deze week waren onder meer arrestaties op een zorgboerderij, de griepepidemie, een berisping voor een huisarts en peuters die de tandarts niet bezoeken in het nieuws. In dit weekoverzicht de belangrijkste gebeurtenissen van deze week. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .