Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 20, 2022 tonen

Venticare Magazine is op zoek naar een ervaren journalist met grote affiniteit met de Acute Zorg

Venticare Magazine is op zoek naar een ervaren journalist met grote affiniteit met de Acute Zorg Venticare Magazine is op zoek naar een ervaren journalist met grote affiniteit met de Acute Zorg Venticare Magazine is hét vaktijdschrift voor mensen die werkzaam zijn in de Acute Zorg*. Een magazine voor Acute Zorg-profes... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

LVO kijkt terug op geslaagde bijdrage aan IOTA/Traumadagen 2022

LVO kijkt terug op geslaagde bijdrage aan IOTA/Traumadagen 2022 LVO kijkt terug op geslaagde bijdrage aan IOTA/Traumadagen 2022 Ingezonden op: dinsdag, 20 december, 2022 - 10:57 Van woensdag 14 tot en met vrijdag 16 december vonden de Traumadagen 2022 plaats in de RAI Amsterdam. Het evenement was onderdeel van het eerste driejaarlijkse congres van de International Orthopaedic Trauma Association (IOTA). De LVO verzorgde een aantal inspirerende parallelsessies, die bijzonder goed werden bezocht. Een korte terugblik op een zeer geslaagd evenement. Opening... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Projectgroep IC-nazorg

Projectgroep IC-nazorg Projectgroep IC-nazorg De projectgroep IC-nazorg heeft na de Covid-19 pandemie de draad weer opgepakt. Met een aantal fysieke bijeenkomsten hebben de leden hard gewerkt om de activiteiten in het jaarplan uit te voeren. Zo zijn er zijn diverse lessen verzorgd, onder andere in de opleiding tot IC-verpleegkundige in het Erasmus MC en aan de Utrecht Academie. Uit feedback van voormalig IC-patiënten en hun naasten blijkt dat de overgang van de IC-omgeving naar een verpleegafdeling soms moeilijk is. Bijvoorbeeld een ... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Kamerbrief inzake Vervolg verzoek n.a.v. openbaarmaking chat- en smsberichten

Kamerbrief inzake Vervolg verzoek n.a.v. openbaarmaking chat- en smsberichten Kamerbrief inzake Vervolg verzoek n.a.v. openbaarmaking chat- en smsberichten Minister Kuipers (VWS) en Minister Helder (Langdurige Zorg en Sport) sturen de Tweede Kamer de gevraagde stukken inzake Vervolg verzoek n.a.v. openbaarmaking chat- en smsberichten toe Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Kerst- en Nieuwjaarswens

Kerst- en Nieuwjaarswens Kerst- en Nieuwjaarswens Het jaar 2022 stond onder meer in het teken van de heropening van de samenleving, nadat de pandemie op zijn einde liep. Ook in de tandtechniek gingen we weer richting 'normaal', ofschoon we zeker in het eerste semester nog met veel uitval van.. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .