Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 19, 2022 tonen

Openingstijden MST tijdens feestdagen

Openingstijden MST tijdens feestdagen Openingstijden MST tijdens feestdagen Op Hemelvaartsdag gelden aangepaste openingstijden voor de poliklinieken en bloed prikken in het ziekenhuis. Hier leest u de afwijkende tijden. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

‘We moeten naar een dementievriendelijke maatschappij’

'We moeten naar een dementievriendelijke maatschappij' 'We moeten naar een dementievriendelijke maatschappij' In 2040 telt Nederland naar verwachting een half miljoen mensen met dementie. Wat betekent dit voor de samenleving en hoe gaan wij daarmee om? Verzorgenden en verpleegkundigen... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Bereikbaarheid GGD tijdens feestdagen

Bereikbaarheid GGD tijdens feestdagen Bereikbaarheid GGD tijdens feestdagen De feestdagen zijn in aantocht. Hier leest u welke activiteiten van de GGD tijdens deze dagen wel en niet doorgaan. The post Bereikbaarheid GGD tijdens feestdagen appeared first on GGD Zaanstreek-Waterland. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Ernstig plakkerig haar bij Enstilar schuim

Ernstig plakkerig haar bij Enstilar schuim Ernstig plakkerig haar bij Enstilar schuim Het niet naleven van de gebruiks- en wasinstructies van Enstilar schuim op de hoofdhuid kan leiden tot ernstig plakkerig haar. Het schuim is dan moeilijk te verwijderen. De officië... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Promotieonderzoek Masterstudent Rijksuniversiteit Groningen

Promotieonderzoek Masterstudent Rijksuniversiteit Groningen Promotieonderzoek Masterstudent Rijksuniversiteit Groningen Maud Jonker, Master 3 student Tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, doet een promotieonderzoek over onvrijwillige mondzorg bij wilsonbekwame ouderen met dementie. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .