Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 18, 2022 tonen

UMC en voormalig hoogleraar in miljoenenconflict over kankertest

UMC en voormalig hoogleraar in miljoenenconflict over kankertest UMC en voormalig hoogleraar in miljoenenconflict over kankertest Het Amsterdam Universitair Medisch Centrum is in een juridische strijd verwikkeld met oud-hoogleraar immunologie Tom Würdinger over de verkoop van zijn bv aan het Amerikaanse biotechnologiebedrijf Illumina.  Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Goede voor- en vroegschoolse educatie helpt!

Goede voor- en vroegschoolse educatie helpt! Goede voor- en vroegschoolse educatie helpt! Achterstanden van leerlingen in het basisonderwijs kunnen door goede voor- en vroegschoolse educatie worden teruggedrongen. De kwaliteit speelt hierin een belangrijke rol. Dit blijkt uit analyses op data van het pre-COOL cohortonderzoek. Hierin werden bijna drieduizend kinderen van tweeënhalf... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg!

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg! TOPGGz-keurmerk uitgereikt aan Leo Kannerhuis 18 december 2022 – Op 12 december heeft Monique van Bueren het TOPGGz-keurmerk opnieuw uitgereikt aan het Leo Kannerhuis, onderdeel van Parnassia Groep (Youz). Patiënten zijn door dit keurmerk verzekerd van hoogspecialistische en innovatieve patiëntenzorg op het gebied van autisme. Door wetenschappelijk onderzoek, delen van kennis en bieden van opleiding draagt Leo Kannerhuis aantoonbaar bij… Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Sneller lezen dankzij een app: feit of fabel?

Sneller lezen dankzij een app: feit of fabel? Sneller lezen dankzij een app: feit of fabel? Supersnel door teksten vliegen, da's nog eens handig. Hulpmiddelen om sneller te lezen zijn volgens de bedenkers altijd wetenschappelijk onderbouwd. Is dat ook echt zo? We vragen het leesonderzoeker Arnout Koornneef. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .