Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 17, 2022 tonen

Zo zorgden Floor en Karin écht voor het verschil

Zo zorgden Floor en Karin écht voor het verschil Zo zorgden Floor en Karin écht voor het verschil In deze koude dagen voor kerst kunnen we wel wat warmte gebruiken. In de reeks "Jij zorgt voor het verschil" hebben we twee hartverwarmende verhalen in de vorm van twee minidocumentaires die we graag met jullie delen. Dit zijn mooie voorbeelden van hoe onze medewerkers écht het verschil maken voor de patiënt. Het eerste verhaal gaat over verpleegkundige Floor en gastvrouw Karin. Zij zorgden ervoor dat een echtpaar ondanks een ziekenhuisopname tóch hun 60-jarig huwelijk kon vieren in Laurentiu... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je d

Sneller lezen dankzij een app: feit of fabel?

Sneller lezen dankzij een app: feit of fabel? Sneller lezen dankzij een app: feit of fabel? Supersnel door teksten vliegen, da's nog eens handig. Hulpmiddelen om sneller te lezen zijn volgens de bedenkers altijd wetenschappelijk onderbouwd. Is dat ook echt zo? We vragen het leesonderzoeker Arnout Koornneef. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg!

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg! Natuur moet wachtlijsten in de GGZ verlichten 17 december 2022 – Natuur biedt hoop voor 80.000 mensen met mentale problemen – Patiënten die maandenlang op de wachtlijst staan voor een GGZ-behandeling zijn gebaat bij laagdrempelige activiteiten in de natuur. Door te tuinieren, te wandelen of te werken in natuurgebieden kan worden voorkomen dat klachten gedurende de wachtlijstperiode verergeren. Daarom hebben meerdere organisaties de… Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

WSO-LOA-webinar

WSO-LOA-webinar WSO-LOA-webinar WSO-LOA-webinar Start & eind tijd 10:00 am ~ 03:00 pm R.Klapwijk vr, 12/16/2022 - 17:12 Locatie KNMP studio Accreditatie wordt aangevraagd De WSO-webinar vindt plaats op donderdag 9 februari 2023. Meer informatie volgt.   Richtlijn Praktijkvoering (incl. de-autorisatie NAN en HKZ) Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .