Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 16, 2022 tonen

Extreme drukte in ziekenhuizen door gladde stoepen en straten

Extreme drukte in ziekenhuizen door gladde stoepen en straten Extreme drukte in ziekenhuizen door gladde stoepen en straten Sommige ziekenhuizen hadden het vrijdag extreem druk door de gladheid. De afdelingen voor spoedeisende hulp (SEH) kregen veel meer patiënten binnen dan gebruikelijk. De patiënten gingen onderuit tijdens het lopen of fietsen, of kregen een ongeluk met de auto. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Antwoorden op Kamervragen over kinderen met post-COVID

Antwoorden op Kamervragen over kinderen met post-COVID Antwoorden op Kamervragen over kinderen met post-COVID Minister Kuipers (VWS) stuurt zijn antwoorden op vragen over kinderen met post-COVID (aanhoudende klachten langer dan 3 maanden na een besmetting met het coronavirus). De vragen zijn gesteld door het Tweede Kamerlid Kuiken (PvdA).  Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Kamerbrief over Verzoek om reactie op motie van de leden Paulusma en Bikker (35925-XVI-50) en het rapport ‘Tolken in de zorg een overzicht van huidige inzet, financiering en knelpunten’

Kamerbrief over Verzoek om reactie op motie van de leden Paulusma en Bikker (35925-XVI-50) en het rapport 'Tolken in de zorg een overzicht van huidige inzet, financiering en knelpunten' Kamerbrief over Verzoek om reactie op motie van de leden Paulusma en Bikker (35925-XVI-50) en het rapport 'Tolken in de zorg een overzicht van huidige inzet, financiering en knelpunten' Minister Kuipers (VWS) stuurt de Tweede Kamer, mede namens de minister voor Langdurige Zorg en Sport en de staatssecretaris van VWS, zijn reactie op de motie van de leden Paulusma en Bikker (35925-XVI-50) en het rapport 'Tolken in de zorg: een overzicht van huidige inzet, financiering en knelpunten'.

Kiespijn die geen Kiespijn is – 15 februari 2023 – NWVT cursus diagnostiek

Kiespijn die geen Kiespijn is – 15 februari 2023 – NWVT cursus diagnostiek Kiespijn die geen Kiespijn is – 15 februari 2023 – NWVT cursus diagnostiek Sprekers: Dr. James Huddleston Slater en Nico HofmanBijna elke tandarts of kaakchirurg heeft wel eens te maken met onbegrepen pijnklachten. Vaak wordt in eerste instantie aan dentogene oorzaak gedacht, maar helaas hebben niet alle pijnklachten een (zuiver) dentogene oorzaak. Tijdens deze duopresentatie gaan we aan de hand van twee casus in op wat er zoal in de differentiële diagnose van … Lees verder Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .