Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 13, 2022 tonen

Programma BRV-congres 2023

Programma BRV-congres 2023 Programma BRV-congres 2023 The post Programma BRV-congres 2023 appeared first on BRV Nederland. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Update COVID-19 leidraad Testbeleid en inzet zorgmedewerkers in het ziekenhuis

Update COVID-19 leidraad Testbeleid en inzet zorgmedewerkers in het ziekenhuis Update COVID-19 leidraad Testbeleid en inzet zorgmedewerkers in het ziekenhuis De leidraad Testbeleid en inzet van zorgmedewerkers van het expertiseteam Infectiepreventie is herzien en in lijn gebracht met het nieuwe landelijke beleid. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

ALV met Anton de Wijer lezing door dr. Kees Hein Woldendorp – Revalidatie arts

ALV met Anton de Wijer lezing door dr. Kees Hein Woldendorp – Revalidatie arts ALV met Anton de Wijer lezing door dr. Kees Hein Woldendorp – Revalidatie arts Op 8 november jl. vond de Anton de Wijer lezing plaats, met daarop volgend de ALV. Tijdens de Anton de Wijer lezing nam dr. Kees-Hein Woldendorp – revalidatie arts bij Revalidatie Friesland – ons mee in orofaciale klachten bij musici. De presentatie treft u aan de rechterzijde als download. Lees verder Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .