Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 12, 2022 tonen

Voor preventie is te weinig tijd, zeggen zorgorganisaties tegen politiek

Voor preventie is te weinig tijd, zeggen zorgorganisaties tegen politiek Voor preventie is te weinig tijd, zeggen zorgorganisaties tegen politiek Voor preventieve activiteiten hebben verpleegkundigen en andere zorgverleners in de eerste lijn te weinig tijd en ruimte. Dat schrijven beroepsvereniging V&VN en 7 andere zorgorganisaties aan de Tweede Kamer. 'Het voelt als water naar de zee dragen.' Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Human medicines European public assessment report (EPAR): Veklury, remdesivir, Coronavirus Infections, Date of authorisation: 03/07/2020, Revision: 15, Status: Authorised

Human medicines European public assessment report (EPAR): Veklury, remdesivir, Coronavirus Infections, Date of authorisation: 03/07/2020, Revision: 15, Status: Authorised Human medicines European public assessment report (EPAR): Veklury, remdesivir, Coronavirus Infections, Date of authorisation: 03/07/2020, Revision: 15, Status: Authorised Human medicines European public assessment report (EPAR): Veklury, remdesivir, Coronavirus Infections, Date of authorisation: 03/07/2020, Revision: 15, Status: Authorised Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Antwoorden op Kamervragen over het uitgesteld betalen bij het online afrekenen van alcoholische dranken

Antwoorden op Kamervragen over het uitgesteld betalen bij het online afrekenen van alcoholische dranken Antwoorden op Kamervragen over het uitgesteld betalen bij het online afrekenen van alcoholische dranken Staatssecretaris Van Ooijen (VWS) geeft antwoord op vragen van de leden Kuik (CDA), Mohandis (PvdA) en Bikker (ChristenUnie) over het uitgesteld betalen bij het online afrekenen van alcoholische dranken Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

SPLINTercursus 'Implantologieconcepten' nu terug te kijken

SPLINTercursus 'Implantologieconcepten' nu terug te kijken SPLINTercursus 'Implantologieconcepten' nu terug te kijken Op 8 december verzorgde Jappe Buijs een SPLINTercursus voor de NVGPT met als titel 'Implantologieconcepten'. De cursus is vanaf heden als webinar voor alle leden gratis terug te kijken op ons intranet. Voor de cursus waren er circa vijftig a... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .